Multitudinària. La tercera edició de la Cursa de la Dona de Manresa pot aplegar demà, a la sortida ubicada a la plaça de la Font de les Oques, davant la seu del gimnàs Vela, un miler de participants, quasi el doble que en l'edició inaugural, el març del 2017.

L'organització va haver d'habilitar durant la setmana les 200 places addicionals, en completar les 800 inscripcions establertes inicialment i haver de tancar el procés de registre online.

Ahir, a mitja tarda, Pere Arévalo, responsable del Vela Club & Fitness, va confirmar a Regió7 que el nombre d'inscrits estava a punt de superar els 900 atletes. Els últims 200 participants gaudiran dels mateixos serveis que els 800 primers, des de la samarreta oficial Mizuno fins a la polsera Finisher, amb una excepció: el xip per registrar el temps a la línia d'arribada. Les inscripcions es poden tramitar avui, presencialment, al gimnàs, entre les 9 i les 14 hores, o demà, diumenge, fins a una hora abans de l'inici de la prova, previst per a les 10.30 hores.

La tercera Cursa de la Dona de Manresa té el suport de l'Ajuntament de Manresa, del Consell Esportiu del Bages i del SIAD Montserrrat Roig, i el patrocini de Motorcat Premium, concessionari oficial Volvo.

La gran novetat d'enguany són les dues proves per a nenes i nens que formen la primera Cursa de la Dona Infantil, avalada per Assegurances Santasusana. La prova de 600 m s'iniciarà a les 9.30 hores i la de 1.200 m a les 9.45.