16 de març de 2019
16.03.2019

La Cursa Popular de Vilanova del Camí complirà demà 25 anys d'història

15.03.2019 | 23:51

La cita és aquest diumenge. La Cursa Popular de Vilanova del Camí celebra enguany 25 anys d'història. Esports Vilanova del Camí, els organitzadors, han incorporat una caminada popular de 5,5 km per l'entorn rural del municipi, que esperen faci créixer encara més la participació.

En total hi haurà quatre maneres de participar a la matinal: fent alguna de les curses d'adult, la de 10 km (puntuable per a categoria promesa-sènior i veterans A i Bo) o la de 4,5 km (puntuable per als alevins, infantils, cadets-juvenils, promesa-sènior i veterans A i Bo), amb sortida a les 10.30 h des de la zona esportiva de Can Titó; també fent la cursa infantil d'un quilòmetre (per a categoria benjamí i inferiors), prevista a les 12 del migdia; o bé participant a l'esmentada caminada popular amb sortida a les 10.30 h (no competitiva). Es podran fer inscripcions fins a mitja hora abans de les curses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

L'equip i la marea vermellenca, de la mà

El RCD Mallorca, com molts clubs espanyols, té una gran història a l’esquena. L'ascens a LaLiga Santander el 1997 va obrir una etapa d'esplendor i creixement esportiu