Un dels partits de la jornada a Segona B es jugarà demà diumenge entre el Futsal Mataró i el Manresa FS (12.30 h). Els dos equips es troben en molt bona situació a la taula: els manresans són segons amb 47 punts, cinc més que els mataronins, tercers amb 42. Sigui quin sigui el resultat al pavelló Teresa Maria Roca, el que és segur és que la segona posició romandrà en favor del Manresa FS. En cas de sumar, o bé de victòria, el pas de cara a mantenir la segona plaça serà gegantí per als de Paco Cachinero. I és que un empat també hauria de ser degudament valorat com a tal, sobretot pel fet de no veure reduïda la distància. En tot cas, caldrà gestionar la situació en funció de com vagi el marcador.

El Futsal Mataró ha guanyat quatre partits com a local (Isur, Barceloneta, Segorbe i Cerdanyola), n'ha perdut tres ( CCR, Hospitalet i Natació Sabadell ) i n'ha empatat dos (Indústries i Lleida).

A la primera volta, el Futsal Mataró es va imposar al Pujolet per 1-2 en un partit en què es va pagar l'esforç realitzat pocs dies abans del partit de Copa del Rei davant Sala 10 Saragossa. Davant els mataronins, va ser sancionat Carles Corvo, a causa precisament de la seva expulsió a les acaballes del duel davant els aragonesos.

Continuació per al Santpedor

El partit de Tercera Nacional que el Santpedor no va poder acabar dissabte passat a la pista del Sant Julià (4-4) per incidents del públic andorrà ha tingut resolució del comitè de competició de la FCF. Aquest estament ha decidit la continuació del matx a porta tancada i en una pista neutral, el tancament del pavelló del Sant Julià dos partits i una multa de 400 euros.