El Cadí va complir l'expedient contra un 'obsolet' Càceres. Les extremenyes van aguantar mentre van tenir gasolina al dipòsit. Però quan la major profunditat de banqueta i l'encert de les de la Seu va sortir a relluir, es va acabar el partit. De fet, les urgellenques van dominar sempre. Però sense excessos. I va ser al darrer quart quan van rematar la feina i es van acostar més a l'objectiu de lligar una de les quatre places que donen avantatge de camp en el primer creuament del play-off. Ara el Cadí és tercer, ja que el Gernika va caure a Bembibre (71-62).

Les noies que entrena Bernat Canut van anar sempre amb una marxa menys de la que habitualment porten. N'hi havia prou per tenir sota control un Càceres que es va presentar a la Seu amb només vuit jugadores i la important baixa de Paula Ginzo. Tot i així, l'empenta de Gaby Ocete i l'encert de Míriam Forasté i Akele Maize mantenia les extremenyes dins el partit. Era un rival dur de rossegar més per refredament local que no pas per encert propi.

Era un partit desangelat, sense ànima. Però després que les extremenyes se situessin a només dos punts (41-39) poc després del descans, el Cadí es va disposar a solucionar l'enfrontament. Ara un triple d'Andrea Vilaró, ara bons moviments sota cistella de Georgina Bahí van obrir els primers forats al tercer quart. Un parell de bàsquets seguits de Shereesha Richards, més un triple de Yurena Díaz i un dos més un de Bahí, que van suposar un parcial de 10-0, van trencar el matx.