El CN Minorisa femení va sortir golejat en la seva visita a la piscina del totpoderós Boadilla madrileny, equip líder de la Pr imera Divisió estatal. El conjunt manresà va abaixar els braços sobretot en el darrer període i va acabar encaixant una àmplia i dolorosa der-rota. Les jugadores entrenades per Àngel Peirón no van tenir cap opció de vèncer i ja des del primer minut van anar a remolc. Les locals van aprofitar l'efectivitat en els llançaments per ampliar la distància de mica en mica davant d'un conjunt bagenc sense idees en atac i tou en defensa. A la represa, les visitants van disputar el millor període, tot i perdre'l per 3-2. Ja en l'últim quart, les locals van esborrar del mapa un CN Minorisa desbordat. Amb aquesta derrota, les jugadores manresans es troben quatre punts per sobre del cuer Horta. La setmana vinent les bagenques rebran la visita del CN Catalunya, el segon classificat.