L'Herbalife Gran Canària, amb un espectacular Marcus Eriksson (autor de 26 punts), va aconseguir una rellevant victòria en la visita de l'Unicaja de Màlaga (85-76) i fa un pas important cap a la permanència, en una setmana en què ha assolit tres triomfs consecutius, dos d'ells a la Lliga Endesa.

Tres triples consecutius de Wiltjer van fer que els visitants s'avancessin en el marcador, però els illencs van reaccionar de seguida i van tancar el primer quart per davant (22-19). En el segon, l'Herbalife va fer un fort inici i va assolir un avantatge de 49-36 al descans. En la segona meitat, els andalusos es van situar a només tres punts, però els locals es van matenir sòlids per resistir els atacs del seu poderós rival i lligar una victòria important.