La selecció espanyola de bàsquet s'enfrontarà a l'Iran, Puerto Mundial de la Xina, que es disputarà del 31 d'agost al 15 de setembre d'enguany, segons va deparar el sorteig de la fase de grups celebrat ahir a la ciutat de Shenzhen.

El combinat dirigit per Sergio Scariolo jugarà aquesta primera fase a Guangzhou i debutarà contra els africans el dissabte 31. El dilluns 2 de setembre jugarà davant els americans i, finalment, el dimecres 4 s'enfrontarà als asiàtics. Si es classifica entre els dos primers, l'equip espanyol jugaria la segona fase amb els dos millors del grup D, format per Sèrbia, Itàlia, les Filipines i Angola. Els dos millors d'aquesta nova ronda, en la qual s'arrosseguen els resultats de la primera, seran als quarts de final.

Per la seva banda, els Estats Units, vigents campions i que aspiren a convertir-se en el primer país en guanyar la competició tres vegades consecutives, tindran com a rivals, al grup E, Turquia, la República Txeca i el Japó. Finalment, Lituània, Austràlia, el Canadà i Senegal configuren el grup de la mort, l'H.