El Club Bàsquet Artés va encaixar una nova derrota a la seva pista, aquest cop en la visita del líder del grup 1 de Copa Catalunya, un Càmping Bianya Roser que es va imposar per cinc punts de diferència (70-75). Amb aquest resultat, el conjunt bagenc veu tallada una ratxa de sis victòries de forma consecutiva.

Els jugadors dirigits per Jordi Estany van fer una bona sortida i van dur la iniciativa del joc gràcies, en part, a l'elevat encert des del triple (en van anotar sis en un primer quart que va finalitzar amb 26-21). En el segon període els artesencs van abaixar el seu nivell d'efectivitat i els visitants van fer valer els seus recursos ofensius per capgirar el marcador i arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tres punts d'avantatge respecte dels artesencs (38-41).

En la segona meitat la tendència va ser més o menys la mateixa, i el tercer quart va finalitzar amb sis punts de marge per als barcelonins (53-59). En el darrer període, el tècnic local va introduir variants defensives per tal d'intentar remuntar, i quan faltaven dos minuts es van situar només dos punts per sota amb una cistella de Portella (66-68). En les següents possessions, el visitant Tubert va anotar un dels dos tirs lliures i, posteriorment, Roure va anotar un triple al darrer segon de la posessió que va ser totalment decisiu per al Roser.