L'Igualada Rigat tornava a la competició domèstica a la sempre complicada pista del potent Reus Deportiu. Els de Ferran López, després de l'eliminació europea, van donar la cara en tot moment, amb possibilitats fins i tot d'aconseguir un marcador favorable. Van ser els igualadins els que van estrenar el marcador, amb un gol de Sergi Pla (min 2), però al minut 9 els reusencs ja manaven (2-1). En un minut boig, el 21, dos gols de Jordi Méndez i un del local Tiago Rafael van situar l'empat a tres gols que assanyalava el marcador al descans. Només començar el segon temps, Cristian Rodríguez va fer el 4 a 3 i, malgrat els intents igualadins per almenys empatar, a les acaballes el Reus Deportiu va sentenciar.