El tècnic del Manresa, Andreu Peralta, com molts dels seus auxiliars i jugadors, estava força abatut al final del partit. El preparador manresà considerava clau el segon gol que el conjunt que entrena va rebre quan només feia dos minuts que s'havia iniciat el segon temps. «Quan et fan un gol tan aviat fa força mal», afirmava Peralta, que assegurava haver vist una possible «situació de fora de joc» en la connexió entre Moha i Forgas. Sigui com sigui, el tècnic blanc-i-vermell assegurava que amb el 2-0 «el partit se'ns ha complicat molt», després d'una primera part «igualada».

El preparador del Centre d'Esports va «felicitar el rival pel partit que ha fet» i admetia que eren conscients que prendre la pilota «a aquest Andorra» era molt difícil i que durant els primers 45 minuts «quan la ecuperàvem volíem acabar la jugada massa ràpid». Una vegada encaixat el segon gol «ens hem tret la por de sobre, però la situació ja era molt complicada». La derrota, segons Peralta, «no afecta de cap manera la nostra planificació».

Mentrestant, el sallentí Gabri Garcia, entrenador de l'Andorra, celebrava la victòria, «que podria haver estat més àmplia», per com de «ben treballat ha estat el partit» per part del seu equip. El tècnic considera que el Manresa, tot i ser un líder sòlid, arriba al tram final del campionat «una mica just i amb pocs recanvis».