Fins ara, el Reial Madrid porta un total de 28 partits disputats, en la temporada actual, al WiZink Center. Hi comptem també els de la Copa del Rei i el matx que hi va jugar com a visitant a la lliga ACB davant de l'Estudiantes. El balanç és clarament favorable per als de Pablo Laso, els quals només han sigut derrotats quatre vegades en els darrers sis mesos.

La primera derrota va ser amb el MoraBanc Andorra, en partit de l'ACB, per 105-107 i sense que hi hagués pròrroga. En el derbi de conjunts madrilenys, els blancs van perdre per 93-88 davant del Movistar Estudiantes, en la diada de Reis, el 6 de gener.

En l'Eurolliga, el Reial Madrid s'ha mostrat molt ferm de local, de 13 partits al WiZink Center només n'ha perdut un. Va ser el dia 29 de novembre i enfront del poderós CSKA de Moscou per 88-93, amb quinze triples anotats pels russos.

La última derrota blanca a la seva pista va ser en la Copa del Rei, en la polèmica final amb el Barça Lassa. Després que els de Pablo Laso eliminessin a quarts de final el Movistar Estudiantes i a semifinals el Joventut, la final la van acabar perdent per 93-94 després d'una pròrroga i d'unes decisions arbitrals que, passat un mes (la final va ser el 17 de febrer passat) encara cuejen. Dos dels tres àrbitres no han xiulat més.

El d'avui serà el partit número 44 del Manresa en pista blanca. El primer va ser el 16 de març del 68 amb derrota per 133-63. Fins ara els bagencs han pogut esgarrapar quatre triomfs: tres en la temporada del títol de lliga (1997-98) i una l'any 2015 (80-90), en la última jornada, que va suposar la salvació dels manresans.