Aquests dies es juga a Manlleu la final four de la Copa d'Europa femenina d'hoquei patins, amb presència anoienca i amb sort diversa: Maria Diez i Raquel Bernadas amb el conjunt amfitrió del Manlleu, i la portera Teresa Bernadas amb el Voltregà.

El Voltregà, de Teresa Bernadas, va classificar-se per a la final en la segona de les semifinals de la jornada d'ahir. Les osonenques van superar sense cap tipus de dificultat el conjunt alemany Eergi Iserlohn, en golejar-lo per un rotund 9 a 1 (5-0 a la primera part).

En la primera semifinal, el Palau de Plegamans es va imposar a la tanda de penals al Manlleu, de les també igualadines Maria Diez i Raquel Bernadas. Les amfitriones van començar guanyant amb un gol de Diez al minut 8, però al 20 Aina Florenza va empatar. A partir d'aleshores el marcador ja no es va moure més i amb l'1-1 es va arribar a la pròrroga. Al minut 4 d'aquesta, Florenza va avançar el Palau, però Bernadas va aconseguir forçar els penals, en què les amfitriones van fallar quatre dels cinc llançaments.

La final, avui a les 13 h entre el Voltregà i el Palau de Plegamans, retransmesa per Esport3.