El Berga va tenir una gran oportunitat per ampliar l'avantatge al capdavant de la classificació fins a quatre punts. No va ser així. El conjunt dirigit per Joan Prat no va saber aprofitar la desfeta del Parets a casa davant del Cardedeu (0-1) i va cedir un empat sense gols davant del Sabadell B, un equip molt jove i ràpid.

Ambdós equips van disputar una primera meitat molt fluixa i sense ocasions clares de gol. Cap equip era capaç de portar la batuta del joc i les defenses es van imposar clarament als atacs. Just abans d'arribar a la mitja part, els sabadellencs van quedar-se amb un home menys per l'expulsió per doble targeta groga d'Ortega. Es va arribar al descans sense gols en el marcador. A la represa, els berguedans, amb superioritat numèrica, no van saber gestionar la situació i van ser incapaços de generar perill davant d'un conjunt visitant molt ordenat defensivament i que intentava sortir al contraatac per fer mal. Els jugadors de casa van lluitar fins al darrer moment i, ja a les acaballes, el davanter local Noguera va disposar de la millor oportunitat per desfer l'empat, però no va estar encertat i el marcador ja no es va moure.

Amb aquest empat, el Berga veu reduït a dos punts l'avantatge al capdavant de la classificació respecte del Ripollet. En la propera jornada de la competició, els jugadors blanc-i-vermells es desplaçaran fins al camp d'un Sallent necessitat de punts, amb moltes baixes.