El Club Bàsquet Martorell va encaixar una nova derrota a la seva pista, aquesta vegada en la visita del CB Salou, que es va imposar per un sol punt de diferència (69-70).

El conjunt del Baix Llobregat Nord es va presentar al duel amb nombroses baixes i només vuit jugadors disponibles, i això li va passar factura en el primer quart, que va finalitzar amb nou punts de desavantatge (11-20). En el segon període, els visitants van seguir inspirats i van arribar a situar-se amb un 13-30, però els locals es van refer i van aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament només un punt per sota en l'electrònic (36-37).

En la segona meitat, els martorellencs van ser superiors, van capgirar el marcador i van obtenir quatre punts de renda al final del tercer quart (55-51). En els deu darrers minuts, el Salou va recuperar la seva millor versió i, després d'uns instants plens d'alternatives, es va endur el triomf gràcies a dos triples en els últims segons de Marc Morales. En la propera jornada, el Club Bàsquet Martorell tornarà a jugar a la seva pista, aquesta vegada davant el Mataró Parc Boet, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte, 23 de març, a partir de les sis de la tarda.