La Joviat va rebre aquest cap de setmana el cuer de la categoria, el Minguella. Malgrat acabar gua-nyant plàcidament, el partit no es va trencar fins a la represa, on amb un parcial de 30-11 va deixar vist per a sentència el duel.

El partit va començar amb les manresanes dominant, van aconseguir que les visitants no anotessin i van establir el primer avantatge (10-0). A partir d'aquí, la Joviat es va veure afectada per la nova defensa en zona proposada pel Minguella i van aconseguir retallar 5 punts la diferència.

El segon període, la dinàmica va seguir sent la mateixa, les locals, amb molt poca tensió, no es despuntaven en l'electrònic i, per tant, el Minguella seguia dins del partit tot i mostrar desencert en el tir. La diferència era de 10 punts i el matx seguia obert (24-14).

La Joviat va tornar a la pista amb una altra actitud i amb 10 minuts en va tenir més que suficient per trencar el partit i endur-se una nova victòria. Un parcial d'11-1 en els primers 5 minuts va servir perquè les manresanes juguessin amb més alegria i confiança. La diferència es va anar eixamplant fins als 29 punts, amb el 54-25 que va concloure el tercer quart.

Es va arribar el darrer període amb el guanyador decidit. Les bagenques van seguir trobant bones sensacions, ja pensant en la propera jornada, on hauran de visitar la complicada pista de l'AESE.