Luis Suárez estarà entre 10 i 15 dies de baixa i no es desplaçarà, per tant, amb la selecció uruguaiana que ha de disputar la Xina Cup. El club blaugrana va confirmar ahir al matí, en un comunicat oficial, que el jugador té un esquinç al turmell dret, lesió que es va fer als darrers minuts del partit que el FC Barcelona va guanyar al camp del Betis (1-4), amb tres gols de Messi i un de Suárez, a la segona part. El davanter centre uruguaià va ser substituït, al minut 88, pel brasiler Coutinho.

El proper partit del Barça no es disputarà fins dissabte dia 30 de març, quan rebrà l'Espanyol (a les 16.15 hores) al Camp Nou. Luis Suárez, que farà la recuperació a les instal·lacions del club i sota la supervisió dels serveis mèdics, ja podria estar disponible. Valverde, si no ho veu clar, també el podria reservar de cara a una jornada de lliga que serà intersetmanal, en aquest cas el dimarts 2 d'abril, al camp del Vila-real. El dissabte 6 rebrà l'Atlètic de Madrid, ara a deu punts del Barça a la lliga, i després es disputarà ja el partit d'anada de Lliga de Campions, a Old Trafford, amb el Manchester United, que és programat per al 10 d'abril.

Suárez s'estalvia haver d'anar amb la seva selecció fins a la ciutat xinesa de Nanning, a la regió sud de Guanxi. Divendres, Uruguai s'enfrontarà a Uzbekistan i dilluns se les haurà amb el vencedor del partit entre Xina i Tailàndia.

Leo Messi sí que jugarà aquests dies amb l'Argentina: divendres davant Veneçuela, a Madrid, i el dimarts 26 a Tànger, amb Marroc.