En la 17a jornada de la Copa Catalunya l'Yvette Pons Igualada va rebre l'UniGirona, un equip potent, situat a les posicions capdavanteres de la categoria.

Les anoienques sabien de la dificultat del partit i van saltar a la pista concentrades i amb ganes de donar la sorpresa. Els primers 20 minuts van ser positius per als interessos locals, eficaços en el tir, realitzant bones elaboracions i sobretot emfatitzant en el joc interior rival. En l'aspecte defensiu, es van mostrar fiables, tot i mostrar desajustos en els darrers instants del primer temps les protagonistes es van retirar als vestidors amb avantatge local (35-30).

La segona part va tenir un color totalment diferent. Un parcial de 0-10 durant el tercer període va posar l'UniGirona davant, malauradament ja de forma definitiva. No només van aconseguir remuntar el partit sinó que van establir un considerable avantatge de 9 punts. A més, el joc igualadí no feia preveure una volta a l'electrònic: poc efectiu en atac, errant en el tir i amb imprecisions en la passada. Prova d'això van ser els 13 punts anotats en tot el segon temps, mentre que en l'aspecte defensiu, les anoienques es van mostrar vulnerables en encaixar 36 punts. Un fets que van marcar totalment la diferència, davant d'un equip gironí molt posat en tot moment dins del partit. El matx va concloure amb un resultat final de 48 a 66.

La pròxima jornada l'Igualada visitarà la pista del Mataró.