Els manresans van sortir adormits a la pista i no van aconseguir encetar l'electrònic fins al minut 6, quan el Joventut els avantatjava de 13 punts. A partir d'aleshores, millora manresana per acabar el període 7 punts per sota (11-18).

En el segon quart els bagencs van disputar els millors minuts del partit, sobretot a partir del minut 16 (16-29), amb una defensa intensa i un atac que feia mal en el joc interior rival, van aconseguir un parcial de 0-13 que va igualar el matx i els va fer retirar cap als vestidors amb sensacions positives i esperançadores.

A la represa, després d'uns minuts en què va costar anotar, els badalonins van tornar a assolir avantatges de 10 punts. Un fet que va tenir continuïtat en un horrible darrer quart per als locals, que tan sols van poder anotar 4 punts, per 26 del rival. L'enfrontament va concloure amb el 44 a 74 final.