Un cúmul de circumstàncies negatives van privar d'un bon resultat el Manresa FS, ahir al migdia a la pista del Futsal Mataró. En un duel important en la lluita per una de les tres primeres posicions (donen dret a jugar la Copa del Rei la temporada que ve), els de Paco Cachinero van topar amb uns àrbitres massa permissius a l'hora de xiular faltes, amb el desencert de cara a porteria (dos pals amb el 3 a 2 al marcador) i amb un mal joc amb porter jugador, aspecte que va propiciar tres gols del Mataró als darrers minuts, des del 3 a 2, i que van exagerar la derrota manresana.

Malgrat perdre, el Manresa FS manté la segona plaça, tot i que ara mateix amb només dos punts d'avantatge respecte, precisament, del Mataró. Es dona el cas que en la propera jornada els quatre primers classificats juguen entre ells. Així, el líder intractable CCR Castelldefels (porta 13 punts d'avantatge respecte al segon classificat) rebrà la visita del Mataró, i el Manresa FS rebrà al Pujolet un Pallejà que té a cinc punts.

El partit a Mataró va tenir una primera part molt intensa, amb moltes faltes no xiulades i un joc més aviat travat. Els manresans es van avançar en el marcador amb un gol de Santa al minut 2. Després de mantenir a ratlla el conjunt local força estona, els de Paco Cachinero van rebre el primer gol al minut 17, tot i que un després Asis tornava a situar el conjunt manresà per davant. Ja en el dar-rer minut del primer temps, els mataronins van tornar a igualar la confrontació (2-2).

A la represa, només començar, el Mataró va marcar el 3 a 2 (min 21). Amb el resultat desfavorable per un gol, el Manresa FS va atacar força, però dos xuts al pal van impedir un nou empat. Amb aquest gol de desavantatge, Cachinero va ordenar jugar amb porter jugador, però aquest cop la tàctica no va sortir béi en dos minuts, del 36 al 38, els manresans van encaixar tres gols, i l'equip mataroní va obtenir un avantatge que ja seria insalvable per als manresans als dos últims minuts.

Cal dir que, en aquest enfrontament, el màxim referent del Manresa FS, Carles Corvo, va jugar minvat de condicions a causa d'un tractament al qual ha estat sotmès darrerament per millorar les molèsties al genoll.