Un gol d'Albert Serrats va permetre sumar un punt al Martorell a Rubí davant l'Olimpic Can Fatjó (2-2). L'equip d'Albert Nualart no va poder tallar una ratxa de dues jornades sense guanyar i va esgar-rapar el segon empat seguit a domicili.

Després d'avançar-se en el marcador en el primer temps, el partit va embogir a la represa. Els locals van capgirar el gol inicial dels martorellencs amb dos gols en tres minuts, però Serrats va convertir-se en l'apagafocs, un cop més. Un penal claríssim a l'inici de la segona part que no va xiular l'àrbitre amb 0-1 al marcador podria haver provocat un desenllaç diferent. Els martorellencs van posar-se per davant en el primer quart d'hora, després d'una jugada per la banda de Xavi Marco (0-1). El local Miró va desviar la trajectòria de la centrada de Marco per acabar introduint la pilota al fons de la xarxa de la seva pròpia porteria.

A la represa el partit va embogir i els locals van capgirar el resultat amb dos gols consecutius. El Martorell va reaccionar molt ràpidament amb un gol de Serrats, en recollir una assistència marca de la casa de Xavi Marco.