El Gimnàstic de Manresa juvenil va deixar-se remuntar amb dos gols consecutius a la represa davant d'un FC Barcelona que va acabar amb les línies molt endarrere i demanant l'hora. El partit, però, va tenir la seva nota negativa a falta de cinc minuts per al final, quan el car-riler local José Alberto va patir una topada fortuïta amb un jugador blaugrana i va ser atès i retirat en ambulància cap a Sant Joan de Déu amb un fort traumatisme cranial.

El conjunt dirigit per Ferran Costa va tenir una espectacular posada en escena. Els jugadors escapulats van sortir amb un ritme elèctric i trepidant i van provocar moltes impresicions en les passades dels barcelonins. Tot i la possessió, els blaugrana van ser incapaços de xutar entre els tres pals. Els manresans van disposar d'arribades a l'àrea però sense generar perill. Al minut 34 va arribar el primer gol. En una falta a la frontal de l'àrea, Nil Garrido finta per damunt la pilota i Aleix Díaz, amb un xut ras a la banda del porter, va ser capaç d'inaugurar el marcador i extasiar un Gimnàstic Parc ple de gom a gom. Amb l'1 a 0 es va arribar a la mitja part. A la represa, els jugadors manresans van intentar defensar l'avantatge. Al minut 52, el lateral dret del Barça Rosanas va empatar amb un xut creuat des del vèrtex dret de l'àrea defensada pel Nàstic. Pulido es va veure sorprès pel bot de la pilota i no va poder evitar l'igualada. Aquest gol va fer venir els fantasmes al Gimnàstic Parc i tan sols dos minuts més tard es van confirmar. Fati, en una jugada individual dins de l'àrea, va finalitzar amb un xut molt fluix que inexplicablement es va colar fins al fons de la xarxa. Aquest dos gols van deixar tocat el conjunt local, encara que no es va rendir en cap moment. Tot i la remuntada, el partit va donar un gir inesperat. El visitant Nico va ser expulsar per doble targeta groga després de tallar un contraatac amb les mans.

A partir d'aquest moment l'entrenador blaugrana va decidir fer un pas enrere, tancar l'equip al seu camp i donar la iniciativa als escapulats. Plade hauria pogut empatar a falta de set minuts per al final, en una jugada d'estratègia en un servei de banda. El central local, sol dins l'àrea petita, va enviar la pilota per sobre el travesser. Acte seguit el partit es va inter-rompre durant 20 minuts per la lesió de José Alberto. En el tram final els bagencs van jugar amb més cor que cap i no van poder igualar el resultat.