18 de març de 2019
18.03.2019
Regió7

«En ple segle XXI hauríem de viure en una societat justa, equitativa i del tot igualitària»

18.03.2019 | 00:08

Isaac Martínez Guirado, navassenc de 35 anys, s'ha especialitzat a disputar curses d'obstacles. És un dels grans especialistes de casa nostra en aquest tipus de proves. Martínez mostra la seva incredulitat per no viure una societat igualitària.

L'any passat un error de la Policia Local li va impedir vèncer. Enguany, ha sortit decidit a fer-ho.


No soc habitual d'aquest tipus de proves, però m'agrada participar amb la família a la Cursa de la Dona de Manresa. Sí, he vingut determinat a imposar-me. Habitualment, competeixo en curses d'obstacles de mitja i llarga distància. Una prova de 5 km requereix un altre ritme competitiu, més explosivitat. He marxat en solitari des d'un bon començament i he imposat el meu ritme de cursa, però cap al final he hagut d'estar amatent a la progressió dels meus dos joves oponents.


Prendre part en una prova d'aquesta distància forma part del seu pla de preparació?


Sí, córrer una cursa equival a fer un entrenament de molta qualitat.


Participar i vèncer en la Cursa de la Dona li reporta valor afegit?


Sí, és quelcom que valoro, tot i que, segons la meva òptica, en ple segle XXI ja hauríem de viure en una societat justa, equitativa i del tot igualitària, sense cap mena de discriminació per raó de sexe. Em dol constatar que encara no és així.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.