El Sallent va jugar més de 35 minuts amb un jugador més, i quan el resultat era d'empat a zero gols, i va acabar perdent per 2-0 davant del fort Ripollet, segon classificat.

Ambdós equips van desplegar un joc molt intens en els primers compassos del joc, amb un equip de casa que va portar la iniciativa en tot moment davant d'un Sallent tancat al seu camp i buscant els contraatacs per fer mal. A la represa, els locals van quedar-se amb un jugador menys per l'expulsió per doble targeta groga de Ruiz. Un minut més tard, i el Sallent amb un jugador més, el Ripollet va aconseguir inaugurar el marcador. Els bagencs van avançar línies i van començar a generar molt perill. Els locals van saber aguantar les embestides i van acabar sentenciant amb el 2-0.