El Sedis Hidrology-Piros Seguretat va aconseguir una nova victòria a la seva pista, en aquesta ocasió en la visita del Club Natació Terrassa, al qual es va imposar per un resultat final de 64-59.

En el primer quart els jugadors de la Seu d'Urgell van sortir amb molta intensitat i van obtenir set punts de marge al final del mateix (18-11). En el segon període hi va haver la mateixa dinàmica, i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb vuit punts de renda per als locals (32-24).

En la segona meitat els urgellencs van estar desencertats en el tir, però la bona defensa va fer que ampliessin la diferència fins als deu punts del final del tercer quart (47-37). En els darrers cinc minuts el Sedis va prendre un seguit de males decisions i va veure com el seu rival s'acostava en l'electrònic, però mai va tenir possibilitats de lluitar pel partit i el triomf es va quedar a la Seu.