El Club Bàsquet Vilatorrada va obtenir una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Ramon Llull barceloní, on es va imposar per un resultat final de 70-87. Amb aquest resultat, els jugadors dirigits per Josep Morera es consoliden a la zona noble de la taula classificatòria del grup 2 de Primera Catalana.

Els jugadors de Sant Joan de Vilatorrada van dominar el partit des de l'inici, però els locals no els permetien agafar avantatges importants i, de fet, van tancar el primer quart amb un punt d'avantatge (18-17). En el segon període, els barcelonins van arribar a disposar de set punts de renda (31-24), però llavors un parcial de 2-17 va permetre els bagencs arribar a la mitja part de l'enfrontament amb vuit punts de marge (33-41).

En la segona meitat els locals no es van donar per vençuts i van posar-se a només dos punts (52-54) abans que els visitants tornessin a obrir més forat (56-63 al final del tercer quart). En els deu dar-rers minuts, els santjoanencs no van patir gaire per sumar una nova victòria lluny del seu pavelló. En la propera jornada, el Club Bàsquet Vilatorrada rebrà la visita del Sant Quirze, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 23 de març a partir de les vuit del vespre.