Cara i creu per als gimnastes de l'Egiba Andrea Carmona i Thierno Boubacar Diallo, desplaçats a Stuttgart (Alemanya) a la DTB Pokal, prova de la Copa del Món de gimnàstica artística amb la selecció estatal. Andrea Carmona, que va viatjar amb el seu entrenador Xavi Casimiro, va caure lesionada al genoll en l'entrenament oficial, sense possibilitats de competir.

En una primera exploració, sembla que Carmona té un esquinç al lligament intern, encara que està previst que avui passi per la consulta de la doctora Carme Comellas per assegurar el diagnòstic i descartar altres patologies que poden ser més greus, com el trencament dels encreuats. Sigui com sigui, sembla descartat que la gimnasta bagenca pugui participar el mes que ve als europeus.

El seu company Thierno Boubacar Diallo va tenir una destacada participació i es va classificar en sisena posició a la final amb l'equip estatal amb Néstor Abad, Rubén López, Joel Plata i Adrià Vera. Els punts que va assolir Diallo van ser 13,733 en terra, 12,800 en arcs (en ambdós casos primera nota de l'equip i la vuitena general) i 12,550 en barra. Espanya va acabar amb 157.897 punts. Rússia (170.995) va vèncer seguida per Alemanya (168.162) i Japó (168.065). Thierno Boubacar Diallo s'ha convertit en un fix del combinat estatal en un any 2019 en el qual Espanya s'ha de jugar, al Campionat del Món, una de les nou places que hi ha per participar en els propers Jocs Olímpics de Tòquio.