L'estació ceretana de la Molina ha viscut cinc dies plens d'emoció amb la celebració de la Copa del Món d'esquí alpí adaptat, que ha reunit 20 països i més de 60 esquiadors amb discapacitat física i visual en tres proves, el gegant (GS) i dues d'eslàlom (SL), a l'Estadi Roc Blanc.

Entre els discapacitats visuals masculins va destacar especialment el paper de l'eslovac Marek Kubacka, que va sumar dos ors i una plata en GS, i del francès Hyacinthe Deleplace, amb un or i una plata en GS una plata i un bronze en SL. Important també l'actuació de Miroslav Haraus (França), amb una plata en gegant i dos ors en SL. En la categoria masculina dempeus, les victòries van ser molt repartides entre els dos clars protagonistes: el francès Arthur Bauchet (dos ors i una plata en GS i un or en SL) i el suís Theo Gmur (dues plates en GS i SL i un or en GS). Taiki Morii (Japó) va acumular fins a 4 podis en cadira: un or, una plata i un bronze en GS i una plata en SL. L'holandès Jeroen Kampscheur també va registrar un palmarès ple de metalls, amb tres ors (dos en GS i un en SL) i un bronze en la modalitat de GS. Jesper Pedersen també va tenir un paper destacat en obtenir un or en SL .

En la categoria discapacitat visual femenina, les victòries en GS van ser molt disputades entre l'australiana Melissa Perrine (dos ors i una plata en GS i una altra plata en SL) i la britànica Menna Fitzpatrick (un or i una plata en GS i una plata i un bronze en SL). Veronika Aigner també va aconseguir pujar al podi amb dos ors en SL i una plata en GS. Marie Bochet (França) va ser la protagonista indiscutible en dones dempeus en penjar-se l'or en cinc ocasions: tres en GS i dos en SL. I en la categoria GS dones en cadira, la japonesa Momoka Muraoka no va tenir rival i va pujar al graó alt del podi en les tres competicions de GS. En SL la gran triomfadora fou Anna-Lena Forster amb dos ors.

L'esdeveniment també va tenir presència espanyola amb la mallorquina Úrsula Pueyo, l'esquiadora de Lleó Raquel Martínez (ambdues de categoria dones dempeus), i Óscar Espallargas (en categoria cadira), de Terol. Els millors resultats els ha aconseguit Espallargas amb una cinquena i una setena plaça en el SL.