El ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz, de TBellès, es va classificar en segon lloc a la prova de BTT Volcat Costa Brava 2019, que es va celebrar entre Calonge i Sant Antoni. Una cursa de dues etapes amb un total de 136 km per camins i corriols del Baix Empordà, i que va tenir la participació de prop de 700 corredors de bicicleta de muntanya, dels quals destacaven els de l'equip portuguès del DMT Racing Team, amb l'excampió del Món Tiago Ferreira, Hans Becking i José Dias, i l'equip Bulls Team, amb el corredor Stauffer Hansueli.

Encara que en la primera etapa es va imposar Guillem Muñoz, en la segona el domini fou dels portuguesos, i el santfruitosenc es va haver de conformar amb la segona plaça final, darrere el vencedor José Dias, que va invertir un temps de 6h 17' 23'', amb un avantatge de 6' 19'' sobre Guillem Muñoz i de 6' 20'' respecte al tercer, Eric Gil, del Benicàssim. El manresà de l'equip Esteve, Roger Argelaguer, va ser onzè i Xavier Martí, del TBellès, va acabar onzè de la categoria màsters 50.