Experiència enriquidora, a banda dels resultats, per cert, molt bons, per a la gimnasta santvicentina de l'Egiba Amaia Valentín en els Jocs Mundials (World Games) celebrats a Abu Dhabi (Emirats Àrabs). En la competició més reconeguda internacionalment per a special olympics, Valentín va ser seleccionada per l'equip estatal en la modalitat de gimnàstica rítmica.

A la seva categoria, Amaia Valentín ha sumat fins a cinc medalles (es lliuren metalls als vuit primers classificats en cadascuna de les proves). La santvicentina va aconseguir la primera posició en corda i també va pujar al podi en pilota (segona), en cinta (tercera) i a l'all around (tercera); i en cèrcol, va ser setena.

Cal recordar que Amaia Valentín en altres ocasions també ha competit en gimnàstica artística igualment amb l'Egiba, però també és una gran especialista en esquí alpí i més esporàdicament ha fet judo; una esportista completa..

En aquests mateixos Jocs Mundials d'Abu Dhabi,també hi ha pres part un altre gimnasta de l'Egiba, el també bagenc Carles Calavera, en el seu cas en l'especialitat de gimnàstica artística. Va aconseguir tres medalles, amb la millor classificació en anelles, on va quedar cinquè. En salt va quedar sisè i en terra va ser setè.