Les muntanyes de Prades van acollir el Campionat de Catalunya de curses d'ultra-resistència. Marta Muixí, de Rajadell, es va imposar en la categoria femenina aconseguint el títol de millor ultra fondista del país.

L'Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada va ser l'escenari escollit per la FEEC per a la disputa d'aquest Campionat de Catalunya, que es va dur a terme sobre un circuit de 87 kilòmetres amb un desnivell positiu de 4.000 metres. Marta Muixí, va realitzar una cursa molt regular des de l'inici, liderant-la durant els primers quilòmetres. Una vegada a prova estava llançada, Roser Español es va situar al capdavant i malgrat no agafar massa distància respecte Marta Muixí, va arribar a avantatjar-la en 9 minuts al pas pel quilòmetre 50. En l'última part del recorregut i quan el títol estava en joc, Muixí va retallar distàncies respecte Roser Español i la va superar per entrar a campiona catalana amb un temps d'11 h 41' 40''. Roser Español va ser subcampiona amb un registre d'11 h 46' 12'' i el podi el va completar Miriam Moreno amb 15 h 16' 38''.

En categoria masculina, el triomf va ser per Adrià Matas amb 10 h 34' 48'', seguit de Xavi Llamas i Javier Carrasco. La victòria de Marta Muixí a l'Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada és la seva fita més destacada a nivell esportiu, tot i que al seu palmarès compta, entre d'altres, amb la victòria a l'Ultra Trail les Fonts de Xerta o el tercer lloc a la Ronda dels Cims andorrana de 170 km.