En una setmana amb dos partits d'Eurolliga, el Barça Lassa va superar anit el primer, al Palau Blaugrana, davant un Herbalife que ja no tenia cap possibilitat de classificar-se pel play-off. Tot i això, el conjunt que ara entrena Pedro Martínez no va posar les coses fàcils els dos primers quarts, però es va enfonsar en el tercer.

Els primers 20 minuts van tenir força equilibri, amb curts avantages a favor del Barça Lassa. Es va arribar al descans amb tres punts de marge dels blaugrana (38-35).

En la continuació van canviar les coses a favor del Barça Lassa, que ja manava de 17 punts al final del tercer quart (63-46). Els blaugrana encara van ampliar més el marcador en un quart parcial pletòric com el tercer (93-64).

Amb aquesta victòria, el Barça Lassa es col·loca a una victòria del quart classificat, Anadolu Efes, que ahir va caure a casa davant el CSK de Moscou per 78-80. Avui serà el torn del Reial Madrid, que rebrà l'Olimpia de Milà (21 h), i del Baskonia, que juga a la pista del Panathinaikos (20 h). Dijous el Barça Lassa visitarà Munic per enfrontar-se al Bayern (20 h).