La 25a Cursa Popular de Vilanova del Camí va aplegar més participants que en cap altra edició i va vorejar els 700 atletes en conjunt, entre la suma de les diferents modalitats (4). La primera Caminada Popular va augmentar també la participació.

Un malentès a la capçalera de la prova va fer que alguns atletes fessin un recorregut més curt del previst, i això va provocar que els temps registrats no poguessin ser homologats. Pel que fa als premiats de la cursa de 10 km, l'atleta Antonio Martínez, del CAI Petromiralles, fou primer, seguit d'Albert Ferrer de la UEC Anoia i de José Enrique Martínez. En categoria femenina, la guanyadora fou Francina González Roca del CAI Triatló Petromiralles, seguida d'Alba Amat i d'Alba Sebrià de l'Squaix Igualada. En la cursa de 4,5 km s'establí la següent classificació: Oriol Marimon, del CAI Petromiralles, fou primer absolut masculí; Roger Manyà de l'AE Rockets, segon; i Juan Manuel Garcia, tercer. El podi absolut femení el va encapçalar Marcel·la Solé, del CAI Petromiralles, seguida d'Yveth Camús del Dinàmic i de Cristina Tabas també del CAI.

En la cursa infantil el més ràpid fou el benjamí Joan Martínez Espinosa, del CERR-Escolàpies, seguit de Rayan Ghermaoui del Joan Maragall, i del prebenjamí Martí Paín del CAI. La primera femenina fou la benjamina Eva Hidalgo, del CAI, seguida de Nora Andrés del Vilarunners i de Berta Márquez del CAI. En aquesta 25a edició, deu atletes van rebre el premi a la fidelitat (persones que han fet més vegades la cursa).