El Sevilla de Caparrós va girar full ahir de l'eliminació de la Lliga Europa a costa de l'Espanyol, que va mostrar la seva versió grisa i va regalar un penal a la segona part, transformat per Ben Yedder, que va tancar la ratxa de 6 partits dels de Rubi sense perdre.

Els andalusos, que a les últimes hores han fet oficial el retorn de Monchi com a director esportiu després del seu pas per la Roma, no van brillar excessivament a l'RCD Stadium, però l'Espanyol es va mostrar negat en la rematada i al minut 53 va regalar un penal que Ben Yedder va aprofitar, tot i que Diego López va endevinar la trajectòria de la pilota.

Empat del València i el Getafe

A Mestalla, setzè empat en els 28 partits de lliga del València, que no va poder trencar la resistència del Getafe (0-0), que manté el quart lloc de Champions, amb46 punts, seguit de l'Alabès (44), el Sevilla (43) i el València (40).

Dos equips de la zona baixa van obtenir resultats positius que els permet respirar una mica. Tant el Valladolid com el Vila-real tenen ara 29 punts, quatre més que un Celta de Vigo que tanca les places de descens. El Valladolid va vèncer a Eibar (1-2) en remuntar al temps de descompte, gràcies a Verde (de penal) i Sergi Guardiola, el gol que havia marcat Orellana. Pel que fa al Vila-real, va derrotar (3-1) el Rayo amb dos gols de Toko Ekambi i un de Gerard Moreno, tots a la segona part. Mario Suárez havia fet el 0-1 a la primera part.