Les muntanyes de Prades van acollir el Campionat de Catalunya de Curses d'Ultraresistència. Marta Muixí, de Rajadell, es va imposar en la categoria femenina i va aconseguir el títol de millor ultrafondista del país.

L'Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada va ser l'escenari escollit per la FEEC per a la disputa d'aquest Campionat de Catalunya, que es va dur a terme en un circuit de 87 quilòmetres amb un desnivell positiu de 4.000 metres. Marta Muixí va fer una cursa molt regular des de l'inici i la va liderar durant els primers quilòmetres. Una vegada la prova estava llançada, Roser Español es va situar al capdavant, i malgrat no agafar gaire distància respecte de Marta Muixí, va arribar a avantatjar-la en 9 minuts al pas pel quilòmetre 50. En l'última part del recorregut, i quan el títol estava en joc, Muixí va retallar distàncies respecte de Roser Español i la va superar per entrar campiona catalana amb un temps d'11 h 41' 40''. Roser Español va ser subcampiona, amb un registre d'11 h 46' 12'', i el podi el va completar Miriam Moreno, amb 15 h 16' 38''.

En categoria masculina, el triomf va ser per a Adrià Matas, amb 10 h 34' 48'', seguit de Xavi Llamas i Javier Carrasco. La victòria de Marta Muixí a l'Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada és la seva fita més destacada esportiva, tot i que al palmarès també té, entre d'altres, la victòria a l'Ultra Trail les Fonts de Xerta i el tercer lloc a la Ronda dels Cims andorrana de 170 km.