La tornada de Leo Messi a la selecció d'Argentina després d'haver-se'n apartat momentàniament un cop acabada la Copa del Món de l'any passat a Rússia no va ser gaire esperançadora. El renovat equip de Scaloni va ser derrotat per una Veneçuela en ple creixement (1-3), en un duel disputat al Wanda Metropolitano de Madrid i que serveix a tots dos països per començar a preparar la seva participació a la propera Copa Amèrica de Brasil.

Amb una defensa de tres homes a darrere, i amb Messi, que va jugar tot el partit, com a director de les operacions, Argentina va encaixar un gol ben aviat. Va ser al minut 6 quan el lateral de l'Espa-nyol Roberto Rosales va enviar una pilota llarga que es va empassar el central Foyth i que va recollir Salomón Rondón, que va encarar Armani i el va batre amb facilitat.

El mateix Rondón va errar el 0-2 tot seguit, quan van començar els millors minuts argentins, encapçalats sense èxit anotador per Messi i Lautaro Martínez per culpa del porter Faríñez. Per contra, Veneçuela va anotar el segon en una altra acció ràpida en el servei d'una falta. Amb la defensa badant, Jhon Murillo va anotar de xut creuat.

A la represa, va semblar que Argentina reaccionava amb un gol de Lautaro, assistit pel mig del Betis Lo Celso. Però els albicelestes no van poder concretar el seu domini i el nou jugador dels Atlanta United Josef Martínez va aprofitar un penal per acabar de reblar el resultat.