El Gimnàstic de Manresa ha de saber aprofitar el partit que té avui al camp del darrer classificat de la Divisió d'Honor juvenil, El Olivar, per fer el pas decisiu que el porti a la permanència, per segon any consecutiu, a la categoria.

Els manresans, que diumenge passat van plantar cara al Barça tot i perdre finalment per 1-2, tenen ara 28 punts, dos més que l'equip mallorquí Penya Arrabal (26), que és el que marca el descens. Amb 17 hi ha el Manacor, mentre que l'Estadio Miralbueno El Olivar, el seu adversari d'aquest dissabte (a partir de les 16 hores), només en té 1,1 amb una sola victòria fins ara, tot i que sí que ha esgarrapat 8 empats durant la lliga. En els dos últims partits, el Gimnàstic ha de rebre el Manacor i desplaçar-se al camp del Lleida Esportiu, que es troba a hores d'ara amb 31 punts.

Fa dues jornades, en el partit al camp del Girona, el Gimnàstic va aconseguir un valuós triomf per 0-3 que ha aplanat el camí, però és moment de confirmar, amb els propers resultats dels escapulats, la permanència. Diumenge, al Gimàstic Parc, es va lluitar contra el Barça i va cedir finalment per un mínim 1-2. Ja a les acaballes del partit hi va haver l'ensurt del cop al cap que va tenir José Alberto, del qual, afortunadament, s'ha pogut recuperar.