En una similitud força clara al que ha succeït al Baxi Manresa, el San Pablo Burgos ha anat fent canvis durant la temporada. Un va ser obligat, el del seu pivot Deon Thompson, la seva referència a la zona, que va marxar al Zalgiris de l'Eurolliga. Com va succeir amb Alex Renfroe al Nou Congost, ell tenia una clàusula de rescissió i la va exercir. I el que no va complir les expectatives creades va ser l'ucraïnès Viacheslav Kravtsov, desvinculat el desembre i que va fitxar pel Fuenlabrada. El mes de febrer va marxar el base serbi Ognjen Jaramaz (ara Álex López és el director de joc suplent) i un jove com Dino Radoncic, ala cedit pel Madrid, ha passat a l'UCAM Múrcia. Les novetats del conjunt de Burgos respecte al partit de la primera volta guanyat pel Baxi en pista castellana (74-82) són tres: l'ala americà Dominique Sutton i dos vells coneguts de la lliga ACB, els brasilers Vitor Benite i Augusto César Lima. L'impacte que els tres han tingut ha estat considerable, en especial per part d'un Sutton amb números espectacualrs.

Sutton ha estat el jugador més valorat del mes de febrer i ha estat bàsic en les 4 victòries assolides pel San Pablo en els darrers cinc partits, amb una única derrota al Palau Blaugrana. La seva mitjana anotadora és de 17 punts i juga, de mitjana, trenta minuts.

Benite és un valor actiu pel que fa a la rotació exterior, al costat de Branden Frazier i Barrera, amb el 42% en triples. El talent del base uruguaià Bruno Fitipaldo (amb 5 assistències per actuació) mou els seus companys. A dins, Epifanio té els centímetres i l'energia de Huskic, Lima, Cancar, Zipser i Javi Vega. Molt per triar.