23 de març de 2019
23.03.2019

Els interns de Brians 2 organitzen demà la cursa popular Corre en Gran

23.03.2019 | 00:17
Corre en Gran torna demà

Els interns del Centre Penitenciari de Brians 2 organitzen per segon any la cursa popular Corre en Gran, que es disputarà demà en favor de la investigació sobre l'ELA als carrers de Sant Esteve Sesrovires, amb dues curses de cinc i deu quilòmetres respectivament. La primera edició va aconseguir recaptar més de 8.000 euros destinats per a la investigació del càncer infantil. Aquests diners van ser enviats als responsables del Pediatric Center de l'Hospital de Sant Joan de Déu. Tot ingrés econòmic que s'obtingui de la cursa d'aquest any es destinarà a la unitat d'investigació de l'ELA de la Vall d'Hebron.

Els interns han treballat des del centre amb l'objectiu d'aconseguir una organització impecable i dur a terme un servei social i una acció en benefici d'altres persones. L'esport ha servit a aquests interns per trobar una motivació que els està servint per accelerar el seu procés de reinserció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.