El corredor de curses d'obstacles bagenc Kiko Rodríguez (Team XXX Black Mamba) va assolir un meritori tercer lloc (51:50) a la tercera Basilisk Wild Race de San Fernando (Cadis). La cursa andalusa no forma part del calendari oficial de la Lliga Espanyola de Curses d'Obstacles (OCRA). El navarclí resident a Manresa, de 31 anys, va competir a la categoria reservada als millors especialistes, la Basilisk Pro, que va constar d'un recorregut de més de set quilòmetres dotat d'una trentena d'obstacles, naturals i artificials. Només el van precedir dos corredors, el guanyador, Álvaro Puerma (Mike's GYM Team), amb un temps molt superior al de Rodríguez (44:22), i el segon classificat, Daniel Campos (Trail Runner Store), amb un registre de 45 minuts justos. Gràcies a la seva tercera posició, Kiko Rodríguez va aconseguir una inscripció gratuïta per a la Basilisk Wild Race de San Fernando que es farà l'any vinent.