El MoraBanc Andorra no va poder forçar el tercer partit de la seva semifinal de l'Eurocup i va finalitzar a casa l'aventura continental més important de la seva història. L'Alba de Berlín va ser millor ahir, tot i dos parcials espectaculars de l'equip d'Ibon Navarro a la segona meitat, i s'endú la segona victòria, amb la qual cosa disputarà la final contra el València amb el factor en pista en contra.

Ahir, l'equip d'Aíto García Reneses va marcar el ritme en els primers vint minuts, impulsat pel base Siva i pels punts del lituà Giedraitis. Al tercer quart, un parcial de 12-0 va provocar que el MoraBanc se situés davant (54-53), però un de 0-9 a continuació dels alemanys els va tornar a disparar. Semblava tot fet amb el 71-83, però tres triples seguits d'Albicy van donar al MoraBanc la possibilitat d'avançar-se. Vitali va errar el triple amb 80-83 i va ser el principi de la fi.