Arriba al Pujolet un dels partits transcendentals de la temporada a la Segona-B, en què es podria decidir bona part del futur tant del Manresa Futbol Sala com del Pallejà. Això després de la derrota dels manresans a Mataró, per cert força dolorosa, on van encaixar un 6-2. Els del Bages continuen segons, amb 47 punts, seguits del mateix Mataró (44) i el Pallejà (42).

Avui cal fer foc nou i que, altra vegada, el Pujolet sigui un fortí. El Manresa FS es veu obligat a saber derrotar un dels capdavanters, fet que fins ara no s'ha aconseguit ni amb el líder CCR Castelldefels (60 punts), ni amb el Mataró, ni amb l'Escola Pia, ni tampoc, quan s'hi va jugar a la primera volta, amb el Pallejà (7-7 a la seva pista).

En el matx d'aquesta tarda, a les 17.30 hores, es veuen les cares els dos equips més golejadors que hi ha al grup, amb les 127 dianes del Manresa FS i les 124 del Pallejà. És un rival amb bons resultats com a visitant: 5 partits guanyats per 3 de perduts. En el global te 13 partits guanyats amb 3 empatats i 6 de perduts.

En el conjunt manresà, el seu entrenador, Paco Cachinero, pot disposar de tots els jugadors, tot i la seguretat que també haurà de completar la convocatòria amb algun jugador juvenil en no tenir una plantilla gaire àmplia. En la jornada d'aquest cap de setmana s'enfrontaran també els altres dos capdavanters del grup, atès que el CCR rebrà el Mataró.