El Valladolid ha anunciat el veto al seu entrenador Sergio González i als seus jugadors Rubén Alcaraz i Jordi Masip, als que no permetrà participar amb la selecció catalana en l'amistós contra Veneçuela perquè vol que prevalguin els seus "propis interessos esportius en una fase decisiva de la temporada ".

"El club respecta a la Federació Catalana de Futbol, però entén que ha de fer prevaler els seus propis interessos esportius en una fase decisiva de la temporada i evitar córrer riscos que puguin suposar una lesió d'algun d'aquests dos futbolistes, fins a la data claus per a l'equip", ha explicat el Valladolid en un comunicat.

A més, el club blanquivioleta ha recordat que està perseguint "el fonamental objectiu de la permanència", cosa que el situa "en l'obligació de minimitzar riscos a tan sols dos mesos perquè s'acabi la competició de lliga".

El Valladolid ocupa la setzena posició de lliga, quatre punts per sobre de la zona de descens. El seu tècnic Sergio González i els seus jugadors Masip i Alcaraz estaven convocats per a l'amistós entre les seleccions de Catalunya i Veneçuela que es disputarà dilluns que ve a Montilivi (Girona).

Tampoc el Rayo Vallecano deixarà cap jugador català i l'Osca s'ho està pensant.