El Gimnàstic de Manresa juvenil va ensopegar al camp del cuer el Olivar i va deixar escapar una magnífica oportunitat per salvar la categoria. El conjunt bagenc, fa ser infinitament superior al seu rival, però la mala fortuna que arrosegar durant tota la temporada, i fins a quatre pals, van esfumar totes possibilitats per sumar tres punts vitals per la permanència.

Els jugadors entrenats per Ferran Costa van disputar una primera meitat molt intensa i van ser capaços d'arraconar al seu camp, un conjunt aragonès que no va inquïetar en camp moment la porteria defensada per Pulido. Els manresans van gaudir de múltipes oportunitats però el travesser, en unaocasió i dos pals, van interposar-se amb el gol bagenc. Es va arribar al descans amb aquest empat sense gols. A la represa la dinàmica no va canviar i els jugadors visitants van sortir amb el mateix plantejament. De nou el pal, va evitar un espectacular xut de Gulias. Els locals van aprofitar l'únic contraatac que van gaudir per posar l'1-0 a deu minuts del final. Els visitants van lluitar fins el darrer moment i van aconseguir esgarrapar un insuficient punt, en l'última jugada del partit al minut 96. Pulido va enviar una pilota llarga, Torrodà va pentinar-la camp a Culell, i el carriler del Nàstic va enviar una centrada al segon pal, on va arribar Hamza per enviar la pilota al fons de la porteria per posar el definitiu 1-1.