Victòria treballada i patida la que va aconseguir la Joviat a una pista difícil com és la del AESE de l'Hospitalet. Aquest és el 16è triomf de les manresanes, que les consolida en les zones de privilegi del grup 1 de 1a catalana.

La Joviat va sortir connectada a la pista, i va fer un gran treball defensiu i movent amb rapidesa la pilota per trobar bones situacions de tir. Tot i així a les visitants els costava anotar i el primer avantatge no va arribar fins al minut 7 (3-12). Les locals van reaccionar per disminuir el desavantatge a quatre punts, abans de tancar el període (10-14).

El segon quart va ser absolutament de la Joviat. Amb una gran arrencada, emfatitzant en el joc interior i amb bones elaboracions de pilota, les bagenques es van tornar a distanciar (14-26). Així van seguir fins arribar al descans, amb un avantatge considerable, però ni molt menys definitiu (19-33).

En el retorn a la pista, les jugadores de l'AESE van mostrar una altra cara, molt concentrades i amb la intenció de posar-se en el partit, mitjançant alternatives defensives i un joc més descarat en atac, tot i així les manresanes seguien controlant-ne el ritme i van aconseguir augmentar la diferència (30-46) abans d'arribar al període definitiu.

La Joviat tenia el partit encarrilat però li faltava tancar-lo. L'Aese és un equip que mai es rendeix i així ho va demostrar. Les de la Catalunya Central van estar 7 minuts sense anotar, a causa d'una defensa mixta del rival que les va col·lapsar totalment i va fer que les visitants s'apropessin (40-46).

A partir de llavors, les manresanes, amb serietat i concentració, van tornar a posar les coses a lloc, controlant el ritme del partit i van escollir la millor opció en atac.