L'Organyà va disputar un partit molt seriós davant del poderós líder Artesa de Segre. El conjunt local va tenir opcions de puntuar fins al darrer moment, abans que els visitants sentenciessin els tres punts en el darrer minut de l'enfrontament. La primera meitat va ser molt igualada i amb alternances en el joc. No va ser fins a falta de sis minuts per arribar al descans que els visitants van aconseguir desfer l'empat al seu favor. Quan semblava que s'arribaria al descans amb aquest mínim favorable visitant, el local Vilà va fer l'empat en el darrer instant, 1-1.

A la represa, l'equip visitant va posar una marxa més i va aconseguir un gol molt matiner que va deixar els locals a remolc durant tota la segona meitat. L'Organyà, necessitat de punts, va intentar fer un complicat pas endavant per mirar d'esgarrapar almenys un punt, però no va estar encertat de cara a porteria. L'equip local, bolcat a l'atac, va acabar encaixant el tercer i definitiu gol, en el darrer minut de l'enfrontament.

Amb aquesta derrota, i a falta de quatre de vuit jornades per al final de la competició, l'Organyà es troba a tan sols dos punts del descens. L'equip que el marca és l'Agramunt.