El Manresa es desinfla. Una sola victòria en les darreres vuit jornades ha separat els manresans a tres punts del lideratge, ocupat des de la setmana passada pel Viladecans. L'equip manresà, avui a la Verneda, ha picat pedra per superar un Júpiter que s'està jugant la permanència, però la pilota no ha volgut entrar.

La primera part ha tingut un domini altern, tot i que era el Manresa l'equip que apostava per un joc més ofensiu davant un conjunt barceloní més tancat al seu camp. Al minut 4 ha estat anul·lat per fora de joc un gol de Noah, que ha rematat al fons de la xarxa una falta lateral executada per Sergi Soler. Els d'Andreu Peralta arriscaven més amb el seu joc davant un Júpiter que pràcticament no ha inquietat la porteria de Pol Busquets al primer temps. L'acció més clara per al Manresa en els primers 45 minuts l'ha protagonitzada Noah després de rebre una bona passada interior. El màxim golejador de la categoria ha encarat la porteria contrària i ha volgut finalitzar la jugada quan al costat tenia Sergi Soler lliure de marca. Abans del descans, el mateix Noah ha disposat d'una altra ocasió en una centrada de Romano.

El segon temps ha estat més viu i, després de diverses aproximacions manresanes, el local Coro ha aprofitat una centrada al segon pal per obrir el marcador (min 56). Com no podia ser d'una altra manera, el Manresa ha intensificat el seu domini davant un conjunt barceloní cada cop més tancat. Al minut 70 s'ha viscut la decisió arbitral més polèmica, ja que han anul·lar un gol per fora de joc de Florent en rematar al fons de la xarxa una falta lateral. Malgrat aquesta circumstància, el Manresa ha insistit i en dos minuts Noah ha estavellat dos llançaments a l'escaire. I en una jugada embolicada, amb diverses rematades, Solernou ha fet l'empat (min 75). Dos minuts després, el porter manresà Pol Busquets s'ha vist obligat a obstruir un davanter local com a darrer home i ha estat expulsat. Ha sortir el juvenil Joan Rovira i ha aturar amb gran encert la falta. Tot i jugar amb un home menys, el Manresa ha buscat la victòria, però ni David Sánchez ni Noah han estat encertats, amb xuts que han anat a fora arran de pal. En canvi, en una contra, Manuel ha sentenciat amb un llançament creuat (min 86).