La selecció alemanya es va refer de les últimes patacades i va obtenir un triomf de prestigi al camp de l'exuberant nova Holanda de Ronald Koeman. Els alemanys van aplicar la medicina habitual, un gol en el darrer minut, per trencar les esperances del combinat oranje, ahir amb el blaugrana Cillessen, el futur barcelonista De Jong i el probable fitxatge De Ligt a l'equip titular. D'aquesta manera, el combinat de Joachim Löw comença de la millor manera el camí cap a l'Eurocopa.

El partit va ser vibrant, amb una primera part de domini territorial holandès però amb cops a la contra d'Alemanya. En el primer, una pilota llarga va agafar mal posicionat De Ligt, que va relliscar, i va permetre Sané recollir la passada llarga de Schulz i superar Cillessen. En aquesta fase, un decisiu Neuer va fer dues grans aturades a Babel abans que Gnabry, el millor del seu equip, anotés el segon amb un gran xut parabòlic.

Koeman va remenar l'equip al descans i va posar defensa de tres, amb De Jong ajudant a darrere. Li va sortir bé en uns primers minuts de cine, en què De Ligt es va recuperar de l'errada anterior i va marcar en rematar de cap una centrada de Memphis Depay. Va ser el mateix davanter del Lió qui va recollir una pilota morta a l'àrea quinze minuts més tard i va superar Neuer.

Holanda, però, va arribar esgotada al final. Alemanya va recuperar el control, Löw va fer entrar Reus, i el davanter del Dortmund va protagonitzar una combinació amb centrada final perquè el lateral del Hoffenheim Nico Schulz superés Cillessen al darrer minut.

Irlanda del Nord, nou líder

El nou líder del grup, però, no és ni Holanda ni Alemanya, aquesta amb un partit menys, que tenen tres punts. És Irlanda del Nord, que ahir va derrotar per 2-1 Bielorússia a Belfast amb un gol de Magennis a falta de tres minuts per al final. Abans havien marcat Evans, per als locals, i Stassévitx.