Es va imposar la lògica. El CN Minorisa poc va poder fer per plantar cara al segon classificat, el CN Vallirana, un equip que aspira a retornar a la lliga estatal de Segona Divisió d'on van baixar la temporada passada.

Els visitants van sortir decidits a solucionar el partit i no haver de patir. Així, en el primer quart, mig de tanteig , ja s'imposaren 0-2. El segon també va ser favorable als visitants per 1 a 3. Amb 1 a 5 es va reprendre el partit després del descans. Amb orgull, els bagencs es van apuntar-se el tercer període (3-2) i s'ajustava el marcador (4-7). Però el CN Vallirana va despertar i no va donar cap opció en el darrer quart amb un clar 1 a 5 fins al 5-12 final.

Ara, el CN Minorisa ha d'esperar una ensopegada del CN Banyoles en la darrera jornada i guanyar el partit que té ajornat a casa del CN Granollers B, que es jugarà el dia 6 d'abril per evitar la promoció, que jugaran els dos darrers classificats de Primera Catalana i els dos capdavanters de Segona Catalana.