El Tenea Esparreguera va aconseguir una nova victòria al pavelló Ramon Martí, aquest cop a la visita del cuer del grup C-A de la Lliga EBA, el Salt gironí, al qual es va imposar per un resultat final de 93-81.

En els vuit primers minuts, els visitants van fer una bona sortida i van obtenir fins a onze punts de marge (18-29), però tot seguit els jugadors dirigits per Òscar Navar-ro van reaccionar i, gràcies a un parcial de 7-0, van tancar el quart inicial amb un 25-29. En el segon període els locals van passar a exercir el domini i van aprofitar les desconnexions puntuals del seu rival per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tres punts d'avantatge (46-43).

En la segona meitat, el conjunt del Baix Llobregat Nord, guiat per un Dani Fontanals que va acabar amb 29 punts i set triples, va anotar un parcial de 10-2 que els va permetre finalitzar el tercer quart amb el matx ja gairebé sentenciat (72-58). En els darrers deu minuts, el tècnic esparreguerí va poder donar descans als seus homes més importants i minuts als menys habituals, sense veure perillar el matx en cap moment. En la propera jornada de competició, el Tenea Esparreguera visitarà la complicada pista del Monbus Igualada, en un duel entre dos equips de les nostres comarques que s'iniciarà el proper dissabte, 30 de març, a partir de tres quarts de sis de la tarda.