L'Yvette Pons Igualada es va enfrontar aquest cap de setmana a un rival que tan sols els separava una victòria a la classificació, per tant el duel es preveia anivellat i important per a la moral i confiança d'ambdós conjunts.

El Mataró va sortir millor, més ben posicionat i dominant tant en el joc com en el marcador. Es van arribar a posar 9 punts per sobre, abans que les anoienques reaccionessin i escorçessin distàncies (19-17).

El segon quart l'Igualada va fer un pas endavant i va agafar el timó del partit, a base d'esforç i bons percentatge de tir de dos van deixar enrere les mataronines just abans del descans (28-37).

A la represa, mateix guió que el segon quart, treball i intensitat de l'Igualada per tal d'assolir el màxim avantatge del matx (48-66) i sumar un important triomf.

La setmana que ve toca derbi, a les Comes, contra l'Asfe.